Βαθμολογία

Δέλλας: «Ύπουλο το 0-0...»

Την τύχη στα χέρια του σχετικά με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας κρατά ο Ατρόμητος μετά το εκτός έδρας 0-0 με τον Πλατανιά, με τον Τραϊανό Δέλλα, πάντως, να το χαρακτηρίζει ύπουλο εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, λοιπόν, τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο δεύτερο ματς της φάσης των «16», ενώ έκανε λόγο για δίκαιη ισοπαλία στα Περιβόλια.

«Για μας το ματς αυτό για το Κύπελλο ήταν το πρώτο μετά από αρκετό καιρό αποχής, καθώς δεν είχαμε παίξει στο πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε στον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις, με τους γηπεδούχους να μας απειλούν κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε ακόμα περισσότερο και νομίζω ότι και εμείς και ο Πλατανιάς θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ. Τελικά αυτό δεν έγινε, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το 0-0 είναι ένα ύπουλο σκορ και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη ρεβάνς.

Όμως μεσολαβεί η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, όπου σίγουρα οι συνθήκες και ο σκοπός είναι διαφορετικός σε σχέση με σήμερα. Σίγουρα πάντως το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα είμαστε χαμηλά, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο Κύπελλο», δήλωσε ο Δέλλας.