Βαθμολογία

Γλέντι από καρδιάς για τα Βούναινα (Εικόνες)

Την Τρίτη (5/1) στο κοσμικό κέντρο "Χρυσό Τζάκι" στη Λάρισα, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της η ΑΕ Βουναίνων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα μετέχει με μεγάλη επιτυχία στην Α1 ΕΠΣΛ και όλοι οι υποστηρικτές της βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την όμορφη εκδήλωση. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε φυσικά στην όμορφη βραδιά. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη τα εδέσματα ήταν πλούσια και το κρασί άφθονο.

Η ορχήστρα που συνόδευε ήταν καταπληκτική με την όμορφη φωνή της Βαλεντίνης. Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργο Μοσχοβίτη μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Μερτζανίδη που είναι η ψυχή της ομάδας και αφού ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους ευχαρίστησαν όλους όσους τίμησαν την όμορφη βραδιά.


Τον κ. Ρίζο Κομίτσα πρώην δήμαρχο Κιλελέρ και νυν δημοτικό σύμβουλο, τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Τσέτσιλα, τον κ. Κώστα Φιλιππούλη υπεύθυνο Πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Κιλελέρ, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Γιώργο Καρεούδη και κ. Όλγα Μερτζανίδου, τον κ. Ιωακείμ Χατζηλιάδη τοπικό σύμβουλο, τον πρόεδρο του ΣΕΠ κ. Μανώλη Γαραζανάκη και τη Βάσω Γκατζούλη που εκπροσώπησε το athleticlarissa.gr.

Ιδιαίτερη αναφορά έχει η προσφορά της κ. Αρετής Βασιλείου που έχει ξενοδοχειακή επιχείρηση (Rovies) στην Εύβοια η οποία τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί την εξέλιξη των Βουναίνων και με ιδιαίτερη χαρά προσφέρει εδώ και κάποια χρόνια διανυκτερεύσεις τα έσοδα της οποίας πάνε στη λαχειοφόρο της ομάδας. Τώρα όμως που η ομάδα πάει καλύτερα προσφέρει κάτι περισσότερο.

Εάν η ομάδα παραμείνει στην Α1 θα έχει δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της και αν ανέβει κατηγορία πέντε διανυκτερεύσεις για όλη την ομάδα. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, οι παίκτες μαζί με τον προπονητή τους κ. Χρήστο Γραβάνη και όλους όσους ήταν εκεί χόρεψαν με την καρδιά τους και το διασκέδασαν.