Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Μίλησε η ψυχή των παικτών μου»

Στην ψυχή των παικτών του, αλλά και στον εξαιρετικό Χουάντερσον, στάθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το «διπλό» της ομάδας του στη Βέροια, την Τρίτη (5/1).

«Όπως και στο πρωτάθλημα, έτσι και σήμερα, η Βέροια ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα στα πόδια μας», παραδέχθηκε ο Έλληνας κόουτς.

Σημείωσε, ωστόσο: «Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα. Η απόκρουση του Χουάντερσον στο πέναλτι μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν, θεωρώ, η καθοριστική στιγμή. Μετά μίλησε η ψυχή των παικτών μου, που μαζί με τη στήριξη του κόσμου μας, έδωσαν τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Θα πρέπει να πω, όμως, πως δεν τελείωσε τίποτα. Έχει ένα ακόμα παιχνίδι. Η Βέροια είναι καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς, θέλει μεγάλη προσοχή».

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσουμε να παίζουμε μόνο άμυνα. Έπρεπε να βγούμε και στην επίθεση. Αυτό μας βοήθησε πολύ στο να βρούμε ρυθμό».

Για την παρουσία του Κάσσου και αν κέρδισε έναν ακόμα παίκτη, δήλωσε: «Δεν τον έχασα ποτέ εγώ. Άλλοι γράφουν πως χάθηκε».

Για το πόσο βοηθάει ψυχολογικά η νίκη αυτή, δε, συμπλήρωσε: «Οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Είμαστε καλά. Μας βοηθάνε τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα πάλι».

Για τις επιστροφές παικτών εν όψει Πανιωνίου: «Θα επιστρέψει ο Καρασαλίδης σίγουρα, ο Περόνε δύσκολα θα είναι έτοιμος και σίγουρα υπολογίζουμε και στον Μπουλούτ που επιστρέφει σήμερα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση, τέλος, είπε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».