Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Ο Χουάντερσον τα έβγαζε όλα»!

Κατηφής για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε 1-0 από τον Ηρακλή, την Τρίτη (5/1), εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο τεχνικός της Βέροιας… έβγαλε το καπέλο στον Χουάντερσον, που «τα έβγαλε όλα», όπως τόνισε, χαρακτήρισε άδικη τη νίκη του «Γηραιού» και τόνισε πως «θα τα δώσουμε όλα στο Καυταντζόγλειο για την πρόκριση».

Αρχικά, είπε: «Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, που κλείνει καλά τους χώρους. Παρ’ όλα αυτά, εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία. Είχαμε την κατοχή, βγάζαμε επιθετική ορμή στο παιχνίδι μας και χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Δυστυχώς για εμάς, ο Χουάντερσον τα έβγαζε όλα. Χάσαμε και το πέναλτι και ο Ηρακλής χωρίς να έχει τελική, με εξαίρεση ένα σουτ που πήγε άουτ, πήρε το γκολ από μία στημένη φάση. Δυστυχώς, έχουμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας και το πληρώνουμε».

Τόνισε, δε: «Νομίζω πως, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, ο Ηρακλής δεν άξιζε τη νίκη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα όμως, ο Ηρακλής έχει το προβάδισμα πρόκρισης, αλλά εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα στο Καυταντζόγλειο για την πρόκριση».