Βαθμολογία

Κριστιάνο και με τη... βούλα στον Παναιτωλικό

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα είναι από την Τρίτη (5/1) ο Κριστιάνο Περέιρα Φιγκεϊρέδο, με τη διοίκηση των Αγρινιωτών να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Ο 25χρονος γκολκίπερ τα είχε βρει σε όλα με τους «κυανοκίτρινους», για να υπογράψει τελικά συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο τερματοφύλακας Κριστιάνο Περέιρα Φιγκεϊρέδο, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την ομάδα μας, με χρονική διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2018. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1990 και έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Μπράγκα, την Ακαντέμικα και τη Βαλένθια. Ο αριθμός που επέλεξε είναι το 99».

Στο μεταξύ, στην πατρίδα τους επιστρέφουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν οι Βολιβιανοί Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, που ήδη έφυγαν από τη χώρα μας.

Όπως ενημέρωσαν οι Αγρινιώτες, ο Ντιέγκο Μπεχαράνο θα παίξει δανεικός για έξι μήνες στη Στρόνγκεστ, ενώ ο αδερφός του Ντάνι θα φορέσει τη φανέλα της Μπολιβάρ.

Από εκεί και πέρα, από την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον Ματζουράκη να προβληματίζεται με την κατάσταση του Βιγιαφάνιες, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία.

Κάτι αντίστοιχο ίσχυσε και για τους Παπουτσογιαννόπουλο και Αθανασόπουλο, θεραπεία και ατομικό έκανε ο Κόρσιενς, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης (6/1) θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.