Βαθμολογία

Νέοι χορηγοί στην ΑΕΛ

Δύο ακόμα εταιρείες προστέθηκε στη λίστατων χορηγών της ΑΕΛ. Με ανακοίνωσή τους την Τρίτη (5/1) οι «βυσσινί» επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τις «Act Unibell» και «Human Tecar®», με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλέξη Κούγια, να έχει βάλει στόχο να βασίσουν οι Θεσσαλοί στο κομμάτι της οργάνωσης στα πρότυπα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι δύο εταιρείες θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο του ιατρικού επιτελείου, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους πάνω στην πρόληψη συχνών τραυματισμών, αλλά και στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ ήταν η εξής:

«Η Act Unibell και η Human Tecar® συγκαταλέγονται πλέον στους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ μιας από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας. Πριν από λίγες ημέρες εκπρόσωποι της διοίκησης και του ιατρικού team υποδέχτηκαν τα στελέχη της Act Unibell στις εγκαταστάσεις της ομάδας και έθεσαν από κοινού τις βάσεις για μια λαμπρή και φιλόδοξη συνεργασία. Η HUMAN TECAR ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στόχος του ιδιοκτήτη και Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια είναι η οργάνωση τόσο του αγωνιστικού όσο και των άλλων τμημάτων της εταιρείας στα πρότυπα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η απόφαση για συνεργασία με την Human Tecar® και η έλευση της νέας Synergy HCR ενδυναμώνουν σημαντικά το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου. Η Act Unibell θέτει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα συνεχούς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης των θεραπευτών της ΠΑΕ ΑΕΛ στοχεύοντας στην πρόληψη συχνών τραυματισμών των αθλητών της ομάδας και στην ταχεία επάνοδό τους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Τα στελέχη της Act Unibell ευχαριστούν τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ για την επιλογή τους και θέτουν την τεχνολογία, την τεχνογνωσία και την κουλτούρα της Human Tecar® στη διάθεση της ομάδας.

HUMAN TECAR® – H ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!!!»