Βαθμολογία

Τελειώνει ο Ετζενγκέλε, ανοιχτό του Καϊκούτ

Aνακατατάξεις αναμένεται να έχουμε στο ρόστερ της Βέροιας. Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως ο Αμπτνούν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή και το τοπίο παραμένει θολό στην περίπτωσή του. Μόνο βέβαιο είναι πως παρά τις σχέσεις του με τον Γιώργο Γεωργιάδη, οι οποίες δεν είναι καλές, ο Θοδωρής Καρυπίδης τον θέλει στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός πως αποκλείστηκε ο Ετζενγκέλε από την αποστολή. Ο 28χρονος Γάλλος έχει ζητήσει να αποχωρήσει γιατί δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και κυρίως γιατί θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ξανά στην Αγγλία. Υπενθυμίζεται πως εκεί είναι η σύντροφός του και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό. Παρεμπιπτόντως, οι Αγρινιώτες εξακολουθούν να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Όσον αφορά το θέμα του Καϊκούτ, είναι πιο περίπλοκο. Για να φύγει αυτή τη στιγμή θα πρέπει πρώτα να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του. Αν βρεθεί κάποιος, τότε το συμβόλαιο του Βόσνιου, που ενδιαφέρει την Κέρκυρα, θα λυθεί.

Τέλος, το κενό του Ετζενγκέλε θα καλυφθεί, ενώ απαραίτητη θεωρείται και η μεταγραφή ενός μέσου. Η ομάδα χτίστηκε πάνω σε Βεργώνη και Μπαλάφα, που είναι τραυματίες, και πλέον μετά την αποχώρηση του Ιμπραΐμ βασικοί έχουν φτάσει να είναι Μπατιόν και Άρτσε, δύο παίκτες που αρχικά δεν υπολογίζονταν. Ακόμη, οι Ημαθιώτες ψάχνουν και για εξτρέμ για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Μερεμπασβίλι.

a-sports.gr