Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε Μπουμάλ ο Πανιώνιος

Δεν ξέχασε τον Ολιβιέ Μπουμάλ ο Πανιώνιος λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν τόσο τον παίκτη όσο και τον εκπρόσωπό του για το πώς χειρίστηκαν το θέμα και τόνισαν ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή.

Η αλήθεια είναι πως σε όλο το χρονικό διάστημα που Μπουμάλ και Πανιώνιος ήταν σε διαπραγματεύσεις, πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπήρξε. Αντιθέτως, αμφότερες προσπάθησαν να βρουν το καλύτερο δυνατό και για τους δύο και αυτό τελικά ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού. Αν μη τι άλλο, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έφυγαν πιέζοντας και χωρίς να αφήσουν ούτε ένα ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες, επομένως, η στάση του 26χρονου εκτιμήθηκε. Γι' αυτό άλλωστε και τη Δευτέρα (4/1) βγήκε αυτή η ανακοίνωση.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ευχαριστεί τον Ολιβιέ Μπουμάλ, για την συνολική προσφορά του στην ομάδα μας, τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την στάση που κράτησε τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπός του, Στράτος Φαφαλιός στο θέμα της μεταγραφής του.

Η πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα είναι πάντα ανοικτή, γι αυτούς που δείχνουν έμπρακτα τον σεβασμό τους στον σύλλογό μας και τιμούν τα 125 χρόνια ιστορίας του».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη συμπεριφορά του και αυτό γιατί υπήρχε ο φόβος μήπως γίνει το οτιδήποτε. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως λίγες ώρες πριν το παιχνίδι είχε βγει και άλλη ανακοίνωση για να προστατέψουν οι φίλαθλοι την ομάδα τους και να μην απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο και ειδικά στους «Πάνθηρες», για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η συμπαράστασή τους στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος αυτού, απέδειξε ότι στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε γιορτή.

Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον, ακόμα περισσότερα μέλη της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να στηριχθούν τόσο οι προσπάθειες της διοίκησης για την εξυγίανση της ομάδας και την επαναφορά της στο επίπεδο που της αρμόζει, όσο και οι προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στον βαθμολογικό πίνακα».