Βαθμολογία

Ανεβάζει στροφές ο Βέρτζος

Χωρίς απρόοπτα και σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ματς του 2016 η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» υποδέχονται την Τρίτη (5/12) τον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Βέρτζο να ξεπερνά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αλλά το πιθανότερο είναι πως θα προτιμήσει να μην ρισκάρει την συμμετοχή του στο επικείμενο ματς και να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα. Aπών από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο Δημήτρης Καπός.

Στα ευχάριστα είναι ότι επιστρέφει για την ΑΕΛ, ο Τάσος Κρητικός που αποθεραπεύτηκε. Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Κύπελλο Ελλάδος οι ομάδες θα πρέπει να έχουν δηλωμένους υποχρεωτικά στη 18άδα δύο παίκτες που θα είναι γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου του 1996 και εντεύθεν. Για την ΑΕΛ υπάρχουν ο Γιάννης Μασούρας (24/08/1996) και ο Γκέρντι Χοτζάλι (05/11/1996) που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, αλλά θα είναι αναγκαστικά στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.