Βαθμολογία

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο Γηροκομείο Λάρισας

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με αγάπη και ζεστασιά για τους απόμαχους της ζωής, τους μοναχικούς ηλικιωμένους, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου μια όμορφη γιορτή με μουσική, πλούσιο μπουφέ και δώρα στο Γηροκομείο Λάρισας.

Πολλοί οι παρευρισκόμενοι που ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν μια αγκαλιά κι ευχές στους ηλικιωμένους και στήριξη από επιχειρήσεις της Λάρισας που προσέφεραν τα δώρα (Decor Line). Η αλυσίδα Tσουμάνης Market (χορηγός της ΑΕΛ) ανέλαβε τα έξοδα για το όμορφο γεύμα στο πλαίσιο των κοινωνικών παροχών της. Οι "Μαμάδες Ν. Λάρισας" παρείχαν τα δικά τους καλούδια στην εκδήλωση. Τη διοργάνωση είχαν οι "Ελεύθεροι Εθελοντές Λάρισας". Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές μας Άγγελος Βέρτζος και Δημήτρης Καπός συνοδευόμενοι από τον δ/ντή marketing Αποστόλη Νταϊλιάνη. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και μαζί με τους παίκτες μας έδωσαν τα δώρα στους ηλικιωμένους και σέρβιραν συμβολικά το φαγητό με τις ευχές τους.