Βαθμολογία

Φιλικοί αγώνες για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Φιλικούς αγώνες έδωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς από την Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις που προπονούνται τα «μικρά» τμήματα των βυσσινί στο «AthleticHall» και στα γήπεδα Κοιλάδας και Ελευθεραί.

Στο Ελευθεραί το εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ νίκησε με το εμφατικό 6-0 μετά από καταπληκτική εμφάνιση στην οποία συνέβαλε και ο άριστος αγωνιστικός χώρος. Η σύνθεση: (Βασιλείου) Σουλούκος, Βαλατσός, Πουρνάρας, Καλαπανίδας, Τόσκα, Χριστιανός, Καμπέρης, Γκαλγκανόπουλος, Καλύβας, Πατσιαούρας, Σδόγγος, Μπλαντέμης, Κυρμιτσής, Βόγλης, Αλεξανδράκης, Μάτα, Μίζα, Πετάνι, Μορφάκης, Ράχης, Ζυγούρης, Σκύφτας.

Στην Κοιλάδα το παιδικό τμήμα της ομάδας μας αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2 ύστερα από ένα αμφίρροπο και άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 αλλά στο φινάλε ισοφαρίστηκε. Η σύνθεση: (Γούλας) Κολοβός, Μαγιάκος, Τσιμπόλης, Τέλιος, Παπακων/νου, Δίχρης, Μπάσδρας, Λεπενιώτης, Μιλτιάδης, Τσουμάνης, Σκουλίδης, Τηλέμαχος, Δαλαμπύρας, Κακαδιάρης, Χαχάμης, Μαργαριτόπουλος.

Στις εγκαταστάσεις του «AthleticHall» τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα ΑΕΛ και Ολυμπιακού πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Οι γεννηθέντες το 2007 ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 5-5, αυτοί του 2005 με σκορ 2-2 ενώ ήττα γνώρισε το προπαιδικό τμήμα (2004) με σκορ 6-0. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις φιλικές αναμετρήσεις: