Βαθμολογία

Νίκη στην επανάληψη για τα Βούναινα

Τα Βούναινα φιλοξένησαν και κέρδισαν τον ΟλυμπιακόΧειμαδίου με σκορ 4-2. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-1 αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη.                                              

Στο πρώτο 20λεπτό είχαμε 4 δοκάρια!Δύο για κάθε όμαδα. Για τους γηπεδούχους στο 7' ο Μερτζανίδης και στο 15' ο Χατζηλιάδης Σ. ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Νούσιος Γ-Β στο 10' και ο Λίταινας Αντ. στο 20'. Στο 34' όμως ο Χατζηλιάδης Σ. θα κάνει το 1-0 για να έρθει στο 44' το 1-1 απο τον Νούσιο Γ-Β με εκτέλεση πέναλτι που το κέρδισε ο Λίταινας Αντ.                                                                             

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δύνατα. Στο 58' έγινε το 2-1 με πέναλτι που κέρδισε Μερτζανίδης και εκτέλεσε ευστοχα ο Τσαπράζης Κ. To 3-1 θα το κάνει ο Χατζηλιάδης Σ. στο 70' και το 4-1 θα γίνει ένα λεπτό μετά απο τον Χριστοδούλου. Το μόνο που κατάφερε το Χειμάδι ήταν να μειώσει σε 4-2 στο 85' με τον Λίταινα.                                          

Βουναίνα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Γ., Μουτσάνας, Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Τσαπράζης Κ. (72′ Αγγλόπουλος Λ.), Ακρίβος, Χατζηλιάδης Σ.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Φραχόλι, Νούσιος Γ. Αχ., Τόπης Π., Σεβδαλής, Θεοχαρίδης (65′ Καραντώνης Ελ.), Τόπης Αθ., Νούσιος Γ. Β., Γκοργκόλης, Σούμας, Δαλαμπύρας (60′ Λίταινας Στ.), Λίταινας Αντ.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Ντελέζος Θ., Καραθάνος.