Βαθμολογία

Ντέρμπι με τα όλα του!!!

Μόνο νικητή δεν είχε το ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Αργυροπουλίου  και Αστέρα Τυρνάβου αφού το παιχνίδι έλειξε με σκορ 1-1. Δύο κόκκινες, δοκάρι, δυνατά χτυπήματα και διακοπή.

Αυτό το ματς τα είχε όλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 38' με τον Τσούτσα Αλ. Όμως ο Αστέρας είχε την απάντηση στο 41' με τον Γκαραγκούνη Λευτέρη να δέχεται την σέντρα απο τον Τσακίρι Κ. και να κάνει το 1-1.      

 

                          

Στην επανάληψη, στο 60' οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 λόγω της αποβολής του Πάσιου Π. Όμως το 75' θα μείνουν με 9 αφού αποβλήθηκε ο Γκαραγκούνης Λ. Αυτή ήταν η αιτία να ανάψουν τα αίματα και ο διαιτητής θα διακόψει τον αγώνα για δέκα λεπτά.

Στο 87' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Μπαντή Γ., ενώ ο Χαρισούλης Γ. στο 100' είχε δοκάρι επίσης. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πολλά παράπονα για την διαιτησία.         

                  

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Στ., Καρράς, Πέρπερας, Μεσημέρης, Δεμέστιχας, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Αστ. (30′ λ.τ. Χαρισούλης), Πίγκας (75′ Γωγάκος), Τσούτσας Αλ., Ριζούλης, Μπέλτσιος.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χρυσ., Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Χρυσ., Φουντούνας (83′ Μπαντής Γ.), Καρατζούνης, Καρακώστας, Τσακίρης Κ. (80′ Λάζος), Γαλάνης, Πάσιος Π., Γκαραγκούνης Σπ. (57′ Πάσιος Β.), Γκαραγκούνης Λ.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάνννης, Νίκζας Γκανάτσιου.