Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η Ανάβρα!

Η Προοδευτική Ανάβρας πήρε μια σπουδαία νίκη την Τετάρτη (23/12) στο γήπεδό της κόντρα στον Σ.Σ. Ραψάνης. Έτσι ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Η Ραψάνη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα...

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς από την αρχή φαίνοταν να είναι με το μέρος των γηπεδούχων όσο περνούσε η ώρα τα πατήματα της Ανάβρας γινόταν καλύτερα και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει, κάτι που κατάφερε στο 37'. Στο 40' είχε δοκάρι και στο 42' έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48' σημείωσε και το 3-0 και εκεί κάπου όλα τελείωσαν.

Πολύ καλή οι τρεις παίκτες της Ανάβρας που αποκτήθηκαν από τον Δωτιέα και είναι οι Χονδροδήμος, Βλάχος και Σιμούλης Αθ. που σημείωσε και τα τρία γκολ.

Στο 8' πρώτο καλό σουτ από τον Κούμε, με υπερένταση έδιωξε ο Φιλοκώστας. Στο 20' ο Βλάχος μέσα στην περιοχή βρέθηκε απέναντι από το τέρμα έκανε το σουτ την τελευταία στιγμή έδιωξε ο αμυντικός πάνω στην γραμμή.

Στο 37' ο Κορδαλής έδωσε την πάσα στον Γιαννουλέα, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε ο Σιμούλης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.Στο 40' ξέφυγε ο Γκέρτ από την άμυνα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Καργιώτη έκανε το σουτ η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 42' ωραία πάσα του Κορδαλή στον Σιμούλη και αυτός το σουτ και το 20. Στο 48' όμορφη ενέργεια από τον Γιαννουλέα που έβγαλε σε θέση βολής τον Σιμούλη και αυτός με σουτ το 3-0.

Στο 65' δυνατό σουτ από τον Φαρμάκα πάνω από την εστία. Στο 70' ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ. Στο 81' καλό σουτ του Μαγαλούλη από πλάγια πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 82' ωραία κίνηση από τον Γκότζια το σουτ πάνω από την εστία. Στο 89' κεφαλιά του Γκαραγκούνη η μπάλα άουτ και στο 90' καλό σουτ του Ζαχαράκη Π. έδιωξε ο Καριώτης.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Γκότζιας, Μαλιάρας, Γκέρτ, Δεσπόπουλος, Γιαννουλέας, Βλάχος (73' Μαγαλούλης), Κορδαλής, Κουρούκας (22' λ.τ. Ζαχαράκης Π.), Χονδροδήμος, Σιμούλης (62' Παρλάντζας).

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καριώτης, Σινάνι Ε., Γκαραγκούνης Δ., Τσούλκας, Γκιώνης (61' Αδάμος), Γκαραγκούνης Γ., Βάρσος (81' Κυριάκος), Ιωάννου, Μπούρος, Κούμε, Φαρμάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Ακρίβος, Τσιρογιάννης.