Βαθμολογία

Νίκη πρόκριση για την ΑΕΛ

Σε ιδανική φόρμα βρίσκονται τα κορίτσια του Αχιλλέα Μαστοροδήμου και η Γυναικεία ΑΕΛ και αυτό απέδειξαν την Κυριακή (20/12), όπου επικράτησε με 1 - 3 του Μαγνησιακού και πανηγύρισε έτσι την πρόκριση στην 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Οι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση και είχαν μεγάλη επιτυχία, καθώς με δύο γκολ της Ρομίνας Τσούκα κι ένα της Φαίδρας Λόγου η ΑΕΛ κέρδισε τον σύλλογο του Βόλου και μάλιστα εκτός έδρας. Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης λοιπόν, η Ρομίνα Τσούκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και απείλησε για την ΑΕΛ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαγνησιακού και «άνοιξε» το σκορ στον αγώνα. Στην επανάληψη τώρα και στο 48ο λεπτό, οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί  και στο μοναδικό σουτ που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι, έφθασαν στην ισοφάριση του σκορ και στο 1 - 1 με την Σέλα, της οποία το σουτ κόντραρε σε σώμα αμυντικού και αιφνιδίασε την Νάση. Όμως η Ρομίνα Τσούκα δεν τους άφησε και πολύ να χαρούν, καθώς η ίδια πέτυχε το 1 - 2 για τους φιλοξενούμενους στο 52' με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Να σημειωθεί, πως η μπάλα αρχικά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά μέσα στη γραμμή με την επόπτη να δείχνει αμέσως την σέντρα και χωρίς δεύτερη σκέψη, για το 1 - 2. Το τελικό 1 - 3 για την ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου διαμόρφωσε η Φαίδρα Λόγου με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 71ο λεπτό. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ΑΕΛ στο Κυριακάτικο παιχνίδι είχε η Μαρία Χριστοφορίδη που δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και να διευρύνει το σκορ του αγώνα, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η πολύ καλή εμφάνιση όλων των κοριτσιών και ιδιαίτερα της νεαρής Ρομίνας Τσούκα όπως και η επιστροφή στην ομάδα με πολύ καλή εμφάνιση της Αγγέλου. Η Σύνθεση

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Αγγέλου (58' Κούκου), Μπούμπα (69' Σαχναζαριάν), Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Τσούκα, Γαγάρα (79' Μιρτάι), Χριστοφορίδη, Λόγου, Πουρλιώτη. Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσία, Βλασιάδου, Λιάγγα, Βοϊκλή.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Μαγνησιακού για την φιλοξενία και θεωρεί άτυχο και άσχετο με τον αγώνα το συμβάν με τον φίλαθλο ο οποίος έριξε κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου και προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι για το 2015 και πλέον η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Κομοτηνή στις 10 Ιανουαρίου του 2016, με τις αθλήτριες της ΑΕΛ να ξεκουράζονται μονάχα τις ημέρες των Χριστουγέννων και έπειτα να συνεχίζουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Συνεχίζουν τις νίκες τα «κοριτσάκια» της ΑΕΛ

Νίκη πέτυχαν και τα κορίτσια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, στο Τουρνουά Προπαίδων(2004-05) της ΕΠΣΝΛ 2015-16, καθώς κέρδισαν το Αβέρωφ εκτός έδρας με 1 - 0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε η Ζαχείλα. Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη. Η Διοίκηση, το Τεχνικό Τιμ και οι αθλήτριες της ΑΕΛ εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και χαρούμενες ημέρες Χριστουγέννων.