Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη-πρόκριση η Α.Ε.Λ. μέσα στον Βόλο!

Μεγάλη νίκη-πρόκριση πήρε η Α.Ε.Λ. μέσα στον Βόλο κερδίζοντας με σκορ 1-3 το δυνατό συγκρότημα του Μαγνησιακού. Τα κορίτσια της Α.Ε.Λ. απέδωσαν πολύ καλό και συγκροτημένο ποδόσφαιρο, προσέχοντας πολύ την αμυντική τους διάταξη, ενώ οι περισσότερες επιθέσεις του, ήταν άκρως απειλητικές για τα αντίπαλα καρέ.

Πειθαρχημένα και με γνώμονα αυτά που κάνουν στις προπονήσεις με τον coach Αχιλλέα Μαστοροδήμο, οι "βυσσινί" κατέκτησαν λοιπόν μια πανάξια νίκη με σκορ 1-3, που τους δίνει το δικαίωμα να βρεθούν αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης στο στάδιο Αλκαζάρ, μέσα στον Γενάρη του 2016, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ομοσπονδία.

Στον Βόλο τώρα το σκορ (0-1) άνοιξε η Ρομίνα Τσούκα με σουτ στο 15', που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48' η Jela έκανε το 1-1 για τις Βολιώτισσες με σουτ. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν το τέρμα τους οι γηπεδούχες, αφού στο 52' με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή η Τσούκα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και της Α.Ε.Λ. κάνοντας το 1-2.

Τον θρίαμβο της λαρισινής ομάδας ολοκλήρωσε η Φαίδρα Λόγου (1-3) με υπέροχη απευθείας εκτέελση φαουλ στο 71'. Η Α.Ε.Λ. είχε μια συνολικά καλή αγωνιστική παρουσία, ενώ ευχάριστη έκπληξη, ήταν η Ρομίνα Τσούκα που φαίνεται να ξαναβρίσκει με τον καλύτερο και πιο ιδανικό τρόπο, τα ..πατήματα της.

Υπέρτερη παρουσία για άλλη μια φορά είχαν και οι Ρήγα, Λόγου, Πουρλιώτη και Σιμούλη, χωρίς να υστερήσουν σε πρπάθεια και όρεξη τα υπόλοιπα κορίτσια της Α.Ε.Λ. Συγκινητική και συνάμα ενθαρρυντική η παρουσία μελών των Monsters που βρέθηκαν στην γειτονική πόλη και βοήθησαν την γυναικεία ομάδα, να κερδίσει και να πάρει την προκριση.

Α.Ε.Λ.: Νάση, Αγγέλου (58' Κούκου), Μπούμπα (69' Σαχναζαριάν), Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Τσούκα, Γαγάρα (79' Μιρτάι), Χριστοφορίδη, Λόγου, Πουρλιώτη.