Βαθμολογία

Νίκη ανόδου για την ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα στα Τρίκαλα και να κρατηθεί στην πρώτη θέση σε ένα ενδιαφέρον ματς που διεξήχθη στο AEL FC ARENA.

Η ΑΕΛ ήταν ουσιαστική και δίκαια στο φινάλε πήρε το τρίποντο που τόσο ήθελε. Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα προσπάθησαν ενώ από την άλλη η ΑΕΛ ανέβασε στροφές στην επανάληψη και οι αλλαγές των Μαρουκάκη που σημείωσε και τα δύο γκολ αλλά και του Ροβίθη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ΑΕΛ!

Το φιλμ του αγώνα

12': Σέντρα Στεφάνοβιτς από τα αριστερά, διώχνει (ίσα που βρίσκει την μπάλα) ο Ξενοδόχοβ.
14': Μακρινό σουτ Μασούρα από τα δεξιά, πολλά μέτρα άστοχο.
16': Γέμισμα από τα δεξιά, κεφαλιά Μπόγιοβιτς, δεν έχιε πρόβλημα ο Χιώτης.
18': Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα. Φάουλ λίγο πριν το ημικύκλιο με τον Ριζογιάννη, καλοτραβηγμένο, η μπάλα πάει προς το αριστερό "παραθυράκι", εντυπωσιακά διώχνει ο Ξενοδόχοφ.
21': Ο Μουμίν έβγαλε εξαιρετική κάθετη, η μπάλα φτάνει στον Γκμπαλέ, σουτ από θέση μέσα δεξιά, άουτ.
39': Ο Μπουντόπουλος ξεφεύγει από τα δεξιά, σέντρα, ο Χιώτης πιάνει... αέρα, και ο Ριζογιάννης σωτήρια με το κεφάλι πάνω στη γραμμή διώχνει σε κόρνερ, το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο στην εξέλιξη της φάσης.
51': Αδύναμο σουτ Μπουντόπουλου, δεν έχει κανέναν πρόβλημα να μπλοκάρει ο Χιώτης.
59': Ο Κομεσίδης γέμισε προς τα καρέ των Τρικάλων, κακό κοντρόλ από τον Κουτσιανικούλη, έτσι χανει την ευκαιρία να γίνει απειλητικός αγού είναι σε θέση τετ α τετ, θα προλάβει και θα μπλοκάρει ο Χιώτης, που έχει βγει από τα καρέ του.
65': Σέντρα Μονιάκη από τα αριστερά, δυνατή κεφαλιά Μαρουκάκη από το ύψος του πρώτο δοκαριού, άουτ.
71': Σουτ Στεφάνοβιτς, η μπάλα κοντράρει και κόρνερ που περνά ανεκμετάλλευτο.
74': Γέμισμα στα καρέ των Τρικάλων, κεφαλιά-πάσα Ροβίθη στον Μαρουκάκη, δυνατό γεμάτο σουτ απο θέση μέσα δεξιά, δεν μπορεί ο Χιώτης και 1-0.
80': Ο Αναστασόπουλος από τα δεξιά βγάζει για τον Μαρουκάκη, διαλέγει πόδι μέσα στην περιοχή, σουτάρει και γράφει το 2-0.
85': Σουτ Μαρουκάκη, ο Χιώτης διώχνει ασθενώς, στην επαναφορα σουτ Ροβίθη από θέση μέσα δεξιά, άουτ.
88': Διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση, μέσα αριστερά, άουτ.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης (62' Λαμπρόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (71' Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (62' Μαρουκάκης), Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου (50' λ.τ. Ρεπετσάς), Μουμίν, Ριζογιάννης, Γκμπαλέ, Δουκάκης (73' Αρσενίεβιτς), Στεφάνοβιτς (84' Κουμπαρούλης), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης) Βοηθοί: Έμπλιουκ (Ξάνθης), Κούλα (Ξάνθης) Τέταρτος: Ζούγρας (Κοζάνης).