Βαθμολογία

Με Αλέξη Τσούτσα πρώτη!!!

Η Δόξα Αργυροπουλίου απέδρασε απ;o την έδρα του Παναγροτικού Νίκαιας με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ το πέτυχε ο Τσούτσας Αλ. και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο που την φέρνει στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς.                                                     

Με την συμπλήρωση του μισής ώρας παιχνιδιού ο Τσούτσας Αλ. με πλασέ θα κάνει το 0-1. Μάλιστα οι Χαρισούλης Και Ριζούλης έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Τσούτσας Αλ. και Χατζής.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ψαρούλη και τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα αφού αποβλήθηκε ο Ντίκας. Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι κάνουν πολλά παράπονα απο την διαιτητική τριπλέτα και για το γκολ που δέχθηκαν αλλά και για ένα πέναλτι που δέν δόθηκε.                                                        

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Στυμονίαρης (60' Καραφέριας), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Παπακώστας (65' Ψαθάς), Ντίκας.Τροανταφυλλόπουλος, Ανδρεόπουλος, Χριστοδούλου, Λομάνι (50' Παπαχρήστος).                                                          

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές) : Μπαχτσιβάνος Σ-Α, Μπαχτσιβάνος Σ-Χ., Καρράς, Δεμέστιχας, Μεσημέρης, Πέρπερας, Χατζής, Ριζούλης, Πίγκας (72' Μπέλτσιος), Τσούτσας Αλ.(87' Τσούτσας Β.), Χαρισούλης.                                                              

Διαιτητής: Ντελέζος Γ. Βοηθοί: Καρακώστας, Παπαγεωργίου.

Βασίλης Παπαχατζής