Βαθμολογία

Διπλό για το Δολίχι

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας φιλοξένησε τον Δολιχιακό και ηττήθηκε με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναγιώτου θα ανοίξει το σκορ στο 24' και θα κάνει το 0-1. Το 0-2 ήταν αδερφική υπόθεση. Ο Σουγλής Κ. θα κερδίσει πέναλτι που θα το μετατρέψει σε γκολ ο αδερφός του Σουγλής Σ. στο 36'.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καπετάνιο ενώ ο Παναγιώτου και ο Σουγλής Κ. είχαν ευκαιρίες για 3ο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο δέκατο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 με το πλασέ του Καπετάνιου και είχαν ευκαιρίες να ισσοφαρήσουν που χάθηκαν απο τους Μπουζώνα και Καπετάνιο. Να ανάφέρουμε οτι οι γηπεδούχοι κάνουν παράπονα για την διαιτησία.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θωμ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Κλέβι (80' Χαϊδούσης), Πασιάς, Γεωργούλας Θεοδ., Μηλωνάς, Μπουζώνας, Καπετάνιος, Τσαγκάλης, Γκουντάρας Ηλ. (60' Ντούμας).

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης) : Θεοδωράκης Β., Μιφτάρι, Ντόκος, Κουτσογιάννης, Σαρπάκος, Πουρσανίδης (72' Θεοδωράκης Σ.), Ζιάκος, Σουγλής Κ, Σουγλής Σ., Παναγιώτου (83' Καντολάρι), Λιούρας (88' Σέγκα).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Τσατσαρώνης, Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής