Βαθμολογία

Πουρλιώτη: «Στόχος είναι η παραμονή»

Ακόμη μία παίκτρια από την Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ έδωσε συνέντευξη και αυτήν την φορά μίλησε η Μαρίνα Πουρλιώτη! Η 20χρονη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή των «βυσσινί», μίλησε για τον φετινό στόχο της ΑΕΛ, τον προσωπικό της στόχο με την ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να παίζει μπάλα.

- Μαρίνα, αρχικά πες μας δύο λόγια για σένα.

«Κατάγομαι από την Αιγάνη και στην ηλικία των 20 ετών. Ξεκίνησα από τις Πιερίδες Μούσσες Κατερίνης και τώρα βρίσκομαι στην ΑΕΛ. Ήμουν εκεί για ενάμιση χρόνο περίπου και τώρα είμαι στην ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι».

- Γιατί επέλεξες να παίζεις μπάλα και όχι να αγωνίζεσαι σε κάποιο άλλο άθλημα;

«Από μικρή μου άρεσε το ποδόσφαιρο, όμως δεν μπορούσα να παίξω μπάλα αφού δεν υπήρχε κάποια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην περιοχή που έμενα. Μόλις έμαθα για την ΑΕΛ δεν το σκέφτηκα και πολύ και θέλησα να έρθω στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που με βοήθησε στο ποδόσφαιρο, απλά από μικρή μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία».

- Φέτος η ομάδα βρίσκεται στην Β΄εθνική. Πως βλέπεις τα πράγματα εσύ για την φετινή σεζόν;

«Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στην κατηγορία αυτή σε σχέση με την περσινή που ήμουν στην Γ΄εθνική. Η κατηγορία αυτή έχει πολλές απαιτήσεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

- Έχεις δει στην ΑΕΛ καταστάσεις που δεν είδες στην προηγούμενη σου ομάδα;

«Φυσικά. Στην ΑΕΛ υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Αυτά, δεν τα είχαμε στις Πιερίδες Μούσσες. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και με τα κορίτσια είμαστε πολύ δεμένες».

- Πως πήγε η προετοιμασία πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος;

«Δουλέψαμε πολύ καλά στην περίοδο της προετοιμασίας. Πηγαίναμε καθημερινά στις προπονήσεις έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμες στους αγώνες τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου».

- Ποιος θεωρείς πως είναι ο φετινός στόχος της ΑΕΛ;

«Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα στο υπόλοιπο της χρονιάς. Στόχος για εμάς είναι η παραμονή στην Β΄εθνική και εάν δούμε ότι μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία, τότε δεν θα πούμε όχι και θα το κυνηγήσουμε για να πετύχουμε στο τέλος την άνοδο στην Α΄εθνική».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν;

«Θέλω να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις αλλά και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και αυτή να φθάσει στο τέλος στον στόχο που έχει θέσει».

- Βλέπεις ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα;

«Μέχρι τώρα έρχεται κόσμος στο γήπεδο για να δει από κοντά την προσπάθεια που κάνουμε. Περισσότεροι θα έλεγα είναι οι γονείς που έρχονται αλλά και οι Monsters, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους στο γήπεδο».

- Τέλος, Πιστεύεις θα είναι δύσκολη ή εύκολη η συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ;

«Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όμως με σκληρή δουλειά μέσα από την προπόνηση στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar restaurant «Passerella», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.