Βαθμολογία

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στην εκδήλωση για τα παιδιά

Μια ιδιαίτερα όμορφη έκθεση που θα έχει ολιγοήμερη διάρκεια εγκαινιάστηκε σήμερα στο Med.Cosmos της Θεσσαλονίκης με την ονομασία "Ευχοστολίδια".

Η ΟΠΑΠ ως διοργανώτρια εταιρία συγκέντρωσε 3000 και πλέον ζωγραφιές παιδιών από ιδρύματα όλης της χώρας και με μια πρωτότυπη έκθεση τις διέθεσε στο κοινό ώστε να τις αποκτήσει με ένα απλό αντάλλαγμα: Να πραγματοποιηθεί η αναγραφόμενη στη ζωγραφιά ευχή!

Εκεί βρέθηκαν και προσέφεραν δώρα για τα παιδιά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Άγγελος Βέρτζος και Γκέρτι Χοτζάλι συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο marketing Αποστόλη Νταϊλιάνη. Οι εκπρόσωποι της ΑΕΛ τίμησαν τον μέγα χορηγό κι έζησαν συγκινητικές στιγμές συμμετέχοντας στη διαδικασία επιλογής των παιδικών δημιουργιών και της προσφοράς των δώρων για την ικανοποίηση των ευχών τους.

Παρόντες ήταν αρκετοί αθλητές και στελέχη κυρίως της βόρειας Ελλάδας, εκπρόσωποι του Άρη, του Ηρακλή, του Αγροτικού Αστέρα κ.α. Παρούσες επίσης και οι υπεύθυνες χορηγιών και δημοσίων σχέσεων της ΟΠΑΠ που έλαβαν συγχαρητήρια για τις ιδέες και τις κοινωφελείς ενέργειές τους και δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την επιθυμία τους άμεσα να ζήσουν την όμορφη ποσοσφαιρική γιορτή του AEL FC ARENA σε ένα από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.