Βαθμολογία

«Μάχη» για την πρώτη θέση της Α1 ΕΠΣΛ!

Πραγματική «μάχη» αναμένεται να γίνει τις την φετινή χρονιά για την πρώτη θέση στην Α1 ΕΠΣΛ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι ομάδες πραγματικά δίνουν κάθε εβδομάδα τον δικό τους αγώνα για μια θέση στον…ήλιο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η Λάρισα 2012 είναι στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς και εκεί θέλει να παραμείνει. Το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη έχει δείξει έως τώρα μια σταθερότητα και παράλληλα την ποιότητα που έχει ως ομάδα.

Στην δεύτερη θέση με διαφορά ενός βαθμού (27) είναι οι Νέες Καρυές/Ολύμπικ του Γιώργου Λιάπη που φέτος εντυπωσιάζουν! Σίγουρα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Ένα βαθμό παρακάτω (26) είναι ο Κίσσαβος Συκουρίου που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια κάθοδο στη βαθμολογία. Σίγουρα οι αρκετοί τραυματισμοί αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα για τον τεχνικό Νίκο Ανδρέου που προσπαθεί παρά τις αντιξοότητες.

Στους 26 βαθμούς είναι και η Δόξα Αργυροπουλίου που ανεβαίνει συνέχεια στον βαθμολογικό πίνακα προσπαθώντας να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος.

Τέλος Όλυμπος Γόννων, Αστέρας Τυρνάβου και Βούναινα μοιράζονται από 24 βαθμούς και δείχνουν και οι τρεις ομάδες ικανές για τα πάντα!