Βαθμολογία

«Μαριονέτες»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "Μαριονέτες". Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ:

«Το γεγονός ότι η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της σε όλα τα επίπεδα και με επιθυμητές καταστάσεις γι’ αυτή και τον κόσμο της, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουμε για δεύτερη φορά τα μάτια και σαν τα πρόβατα που πάνε στη σφαγή να προχωρήσουμε.
Μετά την εξευτελιστική μαύρη περίοδο του μεγαλύτερου ψεύτη που πέρασε ποτέ από την πόλη και τα ανδρείκελα του που μόνο ως σκουπίδια της πόλης μας μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε, είχαμε υποσχεθεί πως δεν θα αφήναμε τίποτα στην τύχη και τίποτα χωρίς να περάσει από έλεγχο.
Μας διέψευσαν όμως οι καταστάσεις και οι άνθρωποι της μητρικής ΑΕΛ, που ρίχνοντας λευκή κυριολεκτικά πετσέτα δίνουν στον πηλαδακη συγχωροχάρτι για όλα όσα έκανε στην ΑΕΛ. Και ας μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για τις καλές μέρες γιατί και εμείς οι ίδιοι εκεί ήμασταν και πρώτοι των σηκώσαμε στην πλάτη μας. Αλλά και οι πρώτοι που ανοίξαμε τα μάτια τους.
Και φυσικά η κίνηση αυτή δεν μας αφήνει περιθώρια να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο εκτός του ότι η φιλοσοφία σας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με επίθεση προς την ΑΕΛ είναι ‘’σέρνομαι στα 4 με ανοιχτό το στόμα’’ . Φυσικά και θα το αρνηθείτε και η άποψη σας είναι ότι το κάνατε για να αδειοδοτηθεί η ομάδα και να μπορεί να παίξει του χρόνου στην σουπερ λίγδα, όλοι μαζί ξανά κλπ κλπ ,παχιά και άχρηστα άνευ ουσίας λόγια. Για την ΑΕΛ ρε γαμώτο…
Δεν σας πιστεύουν ούτε τα στυλό στα χαρτιά που υπογράψατε.
Γιατί δεν κάνετε πρόεδρο του σωματίου τον πηλαδακη με το κουτσαβάκη του να τελειώνουμε?
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε τίποτα περισσότερο. Δεν θα μείνουμε σε αυτή την ανακοίνωση και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Αφού εσείς είστε ανίκανοι να κάνετε έλεγχο θα ζητήσουμε εμείς από ανώτερα κλιμάκια να τον κάνουν.
Και όσο για αυτούς που θα πουν ‘’τι πάτε να κάνετε, η ομάδα θα έχει πρόβλημα’’ κλπ ένα πράγμα τους λέμε. Είμαστε στρατιώτες της ΑΕΛ και ξεφτιλίκια δεν αρμόζουν στη σημαία που υπερασπιζόμαστε.
Χρόνια πολλά γ@μώ τον πειραιά.»