Βαθμολογία

Τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου στη Λάρισα

Το τελευταίο σ/κ του Νοεμβρίου έλαβαν χώρο στην πόλη μας δύο τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου (subbuteo), εθνικού και διεθνούς χαρακτήρα. Υπεύθυνη των δύο διοργανώσεων ήταν η ομάδα επιτραπέζιου ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ.

Στο αγωνιστικό μέρος το Σάββατο 28/11 το διεθνές τουρνουά "Challenger” με 22 συμμετοχές κατέκτησε ο Παναγιώτης Χαρατσής που ανήκει στην ομάδα Scarlet Batalion (Ν.Σμύρνη/Αθήνα) και φιναλίστ ήταν ο Χρήστος Πιτσαρής παίκτης της Α.Ε.Λ.Το τελικό σκορ 1-0 υπέρ του βετεράνου πλέον Π.Χαρατσή αποδεικνύει πως σε αυτό το σπορ τα χρόνια δεν στέκουν εμπόδιο!

Στους υπόλοιπους αγώνες την μοναδική "έκπληξη" είχαμε στην φάση των «16» όπου ο 15χρονος Σπύρος Πολύζος (Α.Ε.Λ) άφησε εκτός τον ομόσταβλό του Νίκο Καραβασίλη 28 ετών, σημειώνοντας τέρμα στην παράταση γράφοντας το τελικό 3-2 και όχι μόνο αφού ο Σπύρος κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από τον Χ.Πιτσαρή με 2-1. Στον άλλο ημιτελικό είχαμε ακόμη μια παρουσία Λαρισαίου παίκτη, του Βασίλη Νούσιου που έχασε από τον Π.Χαρατσή 3-1.

Την Κυριακή 29/11 στο εθνικό τουρνουά ο αριθμός των συμμετοχών ήταν μεγαλύτερος (24) αφού παίκτες από την Αθήνα και τη Βέροια έφτασαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην θεσσαλική πρωτεύουσα.

Νικητής ο Ευριπίδης Πραντσούδης, παίκτης της Α.Ε.Λ. επικρατώντας με 1-0 του Π.Χαρατσή που απέδειξε πως διανύει περίοδο φόρμας αφού στα τελευταία 3 τουρνουά που έλαβε μέρος είχε ισάριθμες παρουσίες σε τελικούς.Στα ημιτελικά έφτασαν οι Λάζαρος Παπακωνσταντίνου (Άτλας/Αθήνα) που ηττήθηκε με 2-1 από τον Ε.Πραντσούδη και ο Χρήστος Χύτας 13 ετών(Α.Ε.Λ.) κατά γενική ομολογία η πιο ελπιδοφόρα παρουσία στο χώρο για την ομάδα της πόλης μας.

Με το πέρας των αγώνων όλα τα σχόλια αφορούσαν την επιτυχία των δύο τουρνουά και όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν ραντεβού για τον Γενάρη όπου και θα διεξαχθεί το επόμενο τουρνουά στην πόλη μας...