Βαθμολογία

Συγκίνηση στο φιλικό των Παλαιμάχων Άρη – ΑΕΛ (Video)

Μεγάλη συγκίνηση έκρυβε το φιλικό των παλαιμάχων του Α.Ε.Λ. με αυτούς του Άρη το οποίο διεξήχθη τη Δευτέρα (14/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προς τιμήν του Νίκου Κυζερίδη.

Ο άλλοτε άσος των «κίτρινων» βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο (12/12) και την Κυριακή (13/12) παρακολούθησε την ευρεία νίκη επί της Θύελλας Φιλώτας με 4-0.

Ο Κυζερίδης, λοιπόν, βραβεύτηκε στο ημίχρονο του φιλικού και όντας φανερά συγκινημένος τόνισε ότι δε ζητάει τίποτε άλλο από τον Θεό, αφού και να φύγει από τη ζωή θα το πράξει έχοντας την αγάπη όλων.

«Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από το Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη», ήταν τα λόγια του.

- Για την ιστορία και χωρίς μεγάλη σημασία το φιλικό έληξε με σκορ 3-2 υπέρ του Άρη, με τον Κυζερίδη να πετυχαίνει το ένα γκολ των γηπεδούχων και τον Άγγελο Χαριστέα να σημειώνει τα άλλα δύο, τη στιγμή που ο Θοδωρής Βουτυρίτσας και ο Γιάννης Προβίδας σκόραραν για τους "βυσσινί". Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον Νίκο Κυζερίδη ως βοήθεια στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Ο Άρης βράβευσε τους κοινούς παίκτες με την Α.Ε.Λ. Ο Άρης βράβευσε τους παίκτες της Α.Ε.Λ. που φόρεσαν τη φανέλα και των δυο συλλόγων. Μετά τον Νίκο Κυζερίδη, τιμήθηκαν και οι παίκτες της Α.Ε.Λ. που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη. Την παράσταση έκλεψε ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος κατά την βραβευσή του χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

- Οι κίτρινοι βράβευσαν τους Νίκο Αργυρούλη, Μιχάλη Ζιώγα, Κώστα Κολομητρούση, Κώστα Νεμπεγλέρα, Βασίλη Μπακογιάννη και Τάσο Κυριάκο.

">http://