Βαθμολογία

Εντυπωσιακά τα κορίτσια της ΑΕΛ!

Είχαν κέφι και όρεξη την Κυριακή (13/12) τα κορίτσια της Α.Ε.Λ. και συνέτριψαν με το ευρύ σκορ 6-0 την ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η λαρισινή ομάδα βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα και ήταν κυρίαρχος όλου του 90λεπτου, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 24' η Χριστοφορίδη με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 29' η Λόγου με ευθύβολο σουτ το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι η Λόγου με σουτ έκανε το 3-0. Στο 41' η Χριστοφορίδη διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 4-0. Στην επανάληψη στο 76' με απευθείας χτύπημα φαουλ η Λόγου πέτυχε το 5-0. Στο 80' η Χριστοφορίδη θα κερδίσει πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα, η Ακριβούλη για να κάνει το τελικό 6-0.

Δεν υπάρχουν παίκτριες της Α.Ε.Λ. που να υστέρησαν σε απόδοση, αφού όλες τους είχαν συμμετοχή σε αυτήν την σπουδαία νίκη, σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ.

Α.Ε.Λ. (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασσιάδου, Κούκου (57' Ακριβούλη), Βοϊκλή, Ρήγα, Πούλιου, Πουρλιώτη, Σιμούλη (46' Τσούκα), Γαγάρα, Μπούμπα (73' Σακελάρη), Λόγου, Χριστοφορίδη.