Βαθμολογία

Παραίτηση υπόψη Δ.Σ. ΠΑΕ ΑΕΛ

Δήλωση Δημητρίου Καραμπάτσα, Ορθοπεδικού Ιατρού

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας χθες στην Καρδίτσα, την εδραίωσή της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, που ταυτόχρονα συνδυάζεται με την εξαιρετική κατάσταση της υγείας όλων των αθλητών μας, την ένταξη των τραυματιών σε κανονικό πλέον προπονητικό ρυθμό και με μηδαμινά αγωνιστικά προβλήματα, επιθυμώ να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ, έχοντας απολύτως ήσυχη τη συνείδησή μου.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές μας χαίρουν άκρας υγείας και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, με βάση τη δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους πέντε μήνες, που είχα την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι του ιατρικού staff της ΑΕΛ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ιατρούς, βοηθούς και συνεργάτες μου, τους φυσιοθεραπευτές μας, τους γυμναστές και τους προπονητές μας, τους άξιους αθλητές μας, τους υπεύθυνους αγωνιστικού και διοικητικού management, καθώς επίσης και τη διοίκηση της ομάδας μας για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει αυτό το δύσκολο αλλά και τόσο ωραίο έργο.

Ήμουνα, είμαι και θα είμαι κοντά στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, την οποία για πολλά χρόνια υπηρέτησα, πάντα η καρδιά μου θα χτυπά για αυτή και το ιατρείο μου θα είναι ανοικτό για όλους όσους ανήκουν στη μεγάλη οικογένειά της. Άλλωστε οι πραγματικοί και αγνοί Λαρισαίοι φίλαθλοι με γνωρίζουν πολύ καλά και επί σειρά ετών με τιμούν, με εμπιστεύονται και με αναγνωρίζουν για το κοινωνικό μου έργο και τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρω καθημερινά σε αυτούς και στις οικογένειές τους.

Όσο για τα …γεγονότα που προηγήθηκαν, θέλω να υπογραμμίσω ότι η επαγγελματική μου διαδρομή, ο χαρακτήρας μου, η προσωπικότητά μου, αλλά και το όνομα και η ιστορία της οικογενείας μου, δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι με τέτοιου είδους «θέματα», τα οποία θεωρώ ανάξια κάθε λόγου και σχολιασμού.

Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα να επιτύχει στο στόχο που θέσαμε όταν λίγοι ξεκινήσαμε αυτό το καλοκαίρι, να ξαναγίνει μεγάλη όπως τη θέλουμε όλοι εμείς που την αγαπήσαμε από τα παιδικά μας χρόνια και την ακολουθήσαμε στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, σε αντίθεση με κάποιους που επιμένουν να την κρατάνε καθηλωμενη χαμηλά με τις ενέργειες και πράξεις τους.

Μετά τιμής

Dr. Δημήτριος Ευ. Καραμπάτσας, M.D, FCRS, FAΑΟS

Ορθοπεδικός χειρουργός μετεκπαιδευθείς  σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία

Πρόσωπικη δήλωση Προέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλεξίου Κούγια

Τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και των ποδοσφαιριστών και προπονητών μας, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες, αλλά και την απεριόριστη εκτίμηση μου στον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο κ. Δημήτριο Καραμπάτσα για τα όσα προσέφερε σε αυτό το μικρό δυστυχώς διάστημα στην ομάδα μας. Η πράξη της παραιτήσεώς του αποδεικνύει ότι είναι αντάξιος αυτής της εκτίμησης όλων μας.

Δυστυχώς η ιστορία αυτής της πολύ μεγάλης ομάδος, αλλά και η φιλοσοφία μας να πετύχουμε στη Λάρισα να είναι μόνο ΑΕΛ όλοι, από το βρέφος που γεννιέται, μέχρι τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο, αλλά και η περηφάνια των οπαδών μας, το Πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα Ελλάδος, με αναγκάζουν να κάνω δεκτή την παραίτηση του κ. Καραμπάτσα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα, όσον αφορά την προσωπική μας σχέση και είναι και θα είναι φίλος μας. Προσωπικά, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μου στη Λάρισα.