Βαθμολογία

Τρίποντο στην επανάληψη για Σ.Σ.Ρ

Το Ελευθεραί φιλοξένησε τον Σ.Σ Ραψάνης και ηττήθηκε με 1-3. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Μπορεί να μην είχε γκολ το πρώτο ημίχρονο αλλά είχε δοκάρι στο 30’ για τους φιλοξενούμενους με τον Βάρσο να «κρεμάει» τον Χατζήνο και η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Ραψάνη μπήκε δυνατά. Έτσι στο 48’ ο Κούμε με ένα σουτ «ποίημα» θα κάνει το 0-1 για να έρθει ο Μπούρος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκα να κάνει το 0-2.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με τον Μέκρα Γ. στο 85’. Το τελικό 1-3 θα γίνει στο 90’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κούμε αφού πήρε την ασίστ του Φαρμάκα που θα ήταν δεύτερή του στο παιχνίδι.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Χατζήνας, Θεοδώρου, Κατσαβριάς, Σαράντης, Μέκρας Χ., Καραγιάννης, Ευστασιάδης (75’ Λεμονής), Μέκρας Γ., Καββαδίας, Σκαπέρδας (46’ Μαρούδης), Φουσίκας.

Σ.Σ.Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Τσούλκας, Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Β., Σινάν, Γκαραγκούνης Γ., Σινάνι Κ. (92’ Γκιόνης), Κούμε, Μπούρος (90’ Ιωάννου), Φαρμάκας.

Διαιτητής: Νίτσας. Βοηθοί: Ακρίβος, Νίκζας.

Βασίλης Παπαχατζής