Βαθμολογία

Με ανατροπή το Αργυροπούλι

Αν και βρέθηκε να χάνει στην έδρα της με 0-1 η Δόξα Αργυροπουλίου νίκησε με 2-1 τον αξιόμαχο Ολυμπιακό Χειμαδίου. Με αυτή τη νίκη θα περάσει στην δεύτερη θέση με 27 βαθμούς.

Μόλις στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Καραντώνη Γ. το οποίο θα το αναλάβει ο Νούσιος Γ-Β. και θα κάνει το 0-1.

Η Δόξα είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τους Τσούτσα Αλ. και Πίγκα να μην τα καταφέρουν. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι. Στο 60’ έγινε το 1-1 με σουτ του Τσούτσα Αλ. για να έρθει ο Μπέλτσιος με έναν «κεραυνό» να κάνει την ανατροπή στο 82’.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ευχαριστήσουν την Δόξα Αργυροπουλίου για την φιλοξενία τους. Ακόμη έχουν παράπονα από τον διαιτητή για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν και για δύο αποβολές που επίσης δεν δόθηκαν.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Σ-Α., Μπαχτσιβάνος Σ-Χ., Καρράς, Δεμέστιχας, Τσούτσας Β. (70’ Μπέλτσιος), Πέρπερας, Χατζής, Ριζούλης, Πίγκας (46’ Γωγάκος), Τσούτσας Αλ. (85’ Μεσημέρης), Χαρισούλης.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Τσικόπουλος, Τόπης Π., Παλικάρης, Νούσιος Γ-Α., Καραντώνης Λ., Τόπης Θ., Γκοργκόλης, Νούσιος Γ-Β, Καραντώνης Γ., Σούμας, Ζησόπουλος (60’ Λίταινας).

Διαιτητής: Μπουρουζίκας. Βοηθοί:Αρχοντής, Πατέτσιος.

Βασίλης Παπαχατζής