Βαθμολογία

Γλίτωσε τα χειρότερα με Μαλλιάρα

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδέχθηκαν Προοδευτική Ανάβρας και Φιλοκτήτης Μελιβοίας. Οι γηπεδούχοι βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 89’ που  ισοφάρισαν με τον Μαλλιάρα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε γκολ. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες όμως, Η Ανάβρα με τον Βλάχο και η Μελιβοία με τον Καπετάνιο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με δέκα από το 35’ λόγο αποβολής του Χαλκιά με απευθείας κόκκινη.

Στο 5ο λεπτό της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με σουτ του Καπετάνιου. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι τελείωσε ο Μαλλιάρας είχε άλλη γνώμη και στο 89’ μετά την σέντρα του Κότσιου θα κάνει το τελικό 1-1.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Κουρούκας Γ. (80’ Παράτζας), Χαϊδούλης, Μαλλιάρας, Δεσπόπουλος, Γιανουλές, Κότσιος, Γκέρτ, Κουρούκας Δ., Σιμουδής (60’ Βλάχος), Χαλκιάς.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεοργούλας Θωμ., Πλατσάς, Δέτζας, Παπαηλίας, Γκουντάρας Ν. (26’ Πασιάς Δ.), Μιλωνάς, Γεοργούλας Θοδ., Μπουζόνας (75’ λ.τ Ντούμος), Γκουντάρας Ηλ., Καπετάνιος, Τσαγκάλης.

Διαιτητής: Στεργίου. Βοηθοί: Κυρίτσης, Καραμπούλας.

Βασίλης Παπαχατζής