Βαθμολογία

Ευχοστολίδια 2015

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος του προγράμματος είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη όπου θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η μία από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής, θα δώσει το παρόν και η ομάδα μας, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι αθλητές μας Δημήτρης Καπός και Άγγελος Βέρτζος μαζί με τον διευθυντή Marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ Aποστόλη Νταϊλιάνη. Παράλληλα θα συμμετάσχουν κι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και γνωστοί αθλητές διαφόρων αθλημάτων.

Σας καλούμε να στηρίξετε τη συμμετοχή των παικτών μας στην ενέργεια αυτή, με την παρουσία σας και με τη συμβολή σας στο να γίνουν οι ευχές των παιδιών πραγματικότητα.