Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ για το Δημήτρη Καραμπάτσα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δημήτρη Καραμπάτσα, με το κασκόλ του Ολυμπιακού στον λαιμό του στο γήπεδο «Καραΐσκάκη» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

H φωτογραφική αποτύπωση στο διαδίκτυο στελέχους της ΑΕΛ με διακριτικά άλλης ομάδας, αιφνιδίασε δυσάρεστα τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το θέμα αποχώρησε προσωρινά από την ακροαματική διαδικασία σημαντικότατης υπόθεσης (διπλή δολοφονία) προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως. Κι αυτό γιατί ο κ. Δημήτρης Καραμπάτσας είναι κομμάτι της ΑΕΛ, υπηρετεί με συνέπεια και αφοσίωση την ομάδα βοηθώντας πολύπλευρα τους ποδοσφαιριστές μας.

Επειδή η δίκη στην οποία ο κ. Αλέξης Κούγιας παρίσταται δεν πρόκειται να περατωθεί πριν το μεσημέρι της Παρασκευής και εκ του γεγονότος ότι ακολουθεί ο αγώνας με την ΠΑΕ Αναγέννηση στην Καρδίτσα, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ θα συνέλθει την μεθεπομένη.

Η δε απόφασή του οφείλει να είναι ταυτόσημη με την ιστορία της ΑΕΛ, την υπόστασή της, αλλά και αντίστοιχη με την προσωπικότητα και το εξαίρετο έργο του κ. Καραμπάτσα.