Βαθμολογία

Διοργάνωση μιας μεγάλης γιορτής

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ορίσει ημερομηνία και χώρο μιας ιδιαίτερης εκδήλωσης κατά την οποία μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων και την Ερασιτεχνική ΑΕΛ θα διοργανώσουν τη γιορτή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Εκτός του Δημάρχου Λαρισαίων, όλων των Δημοτικών Συμβούλων και όλων των Δημάρχων του Νομού, στην ίδια εκδήλωση θα κληθούν να παραστούν ο Μητροπολίτης, ο Περιφερειάρχης και όλες οι αρχές του Νομού Λάρισας, Δικαστικές, Εισαγγελικές, Πανεπιστημιακές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές κ.τ.λ. και θα βραβευθούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ιστορία της ΑΕΛ και πνευματικοί παράγοντες του τόπου.

Η γιορτή έχει ως σκοπό να αναδείξει ότι η οικογένεια της ΑΕΛ είναι μία και είναι ταυτοποιημένη τόσο με τον Δήμο της Λάρισας και τους υπόλοιπους Δήμους αλλά και με την πολιτισμική δομή του Νομού Λάρισας.

Την ίδια μέρα θα γίνει παρουσίαση των χορηγών, τόσο των κορυφαίων χορηγών της ομάδας, στους εκπροσώπους των οποίων θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες, όσο και των απλών χορηγών στους οποίους θα απονεμηθούν γραπτά ευχαριστήρια.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να παραχωρήσει το πούλμαν της ομάδας στους βετεράνους της για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα υπέρ του Νίκου Κυζερίδη με τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος θα διαξαχθεί στο γήπεδο Χαριλάου την 14η Δεκεμβρίου στις 15:00. Την αποστολή θα συνοδεύσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία μας.