Σαν σίφουνας πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης από τα Γιάννινα, όπου κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 τον ΠΑΣ και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αμυντική δυσλειτουργία των γηπεδούχων στην επανάληψη και πήρε πανάξια την πρόκριση για τους "8" του θεσμού. Πρωταγωνιστής ο Ράγιος, που σημείωσε δύο τέρματα, ενά τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Τσιαμπούρης και Χούλι. Ο ΠΑΣ είχε μειώσει προσωρινά με τον Γεωργίου.
Εύκολα ο ΟΣΦΠ
Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Καραϊσκάκη τον Θρασύβουλο με 3-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε κυρίως ρεζέρβες, με τους Πάντελιτς και Χαβίτο να κλέβουν την παράσταση απέναντι στην αδύναμη ομάδα της Φυλής. Ο σέρβος σημείωσε δύο τέρματα, ο ισπανός, που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ πάλι, ήταν ο πιο ορεξάτος, ενώ ο Φουστέρ ήταν ο δεύτερος, που πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ανησυχία για τον σέρβο επιθετικό, που αποχώρησε τραυματίας, επέστρεψε ο Ιμπαγάσα.