Βαθμολογία

Βενέτης: «Άνοδος για Κέρκυρα και ΑΕΛ»

Συγκινημένος δήλωσε πως ήταν κατά την είσοδό του στο «AEL FC Arena» ο Τάσος Βενέτης στο ματς της ΑΕΛ με την Κέρκυρα. Ο αμυντικός των Φαιάκων επεσήμανε πως αναμετρήθηκαν οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας οι οποίος στο τέλος θα πάρουν και το εισιτήριο για την Super League.

«Συγκινήθηκα όταν μπήκα στο γήπεδο ειδικά όταν άκουγα τα συνθήματα των οπαδών της ομάδας που γαλουχήθηκα με αυτά  αλλά κυρίως με αυτό το υπερσύγχρονο γήπεδο που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Οι συνθήκες να παίζεις μπάλα στην ΑΕΛ είναι ιδανικές, κόσμος και γήπεδο κάνουν ένα κοκτέιλ φανταστικό» τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία».

Σχολιάζοντας τη σημαντική νίκη της ομάδας του σημείωσε: «Αν δεν κερδίζαμε η άνοδος θα είχε χαθεί για μας πολύ νωρίς αφού είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Ήταν σαν τελικός για μας αυτό το παιχνίδι γιατί τώρα έχουμε καλό πρόγραμμα. Η ΑΕΛ και η Κέρκυρα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω ότι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Και κάτι ακόμα, η ομάδα της ΑΕΛ πρέπει να στηριχθεί γιατί και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια».

Όσο για το… σίριαλ της μεταγραφής του επεσήμανε: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την Κέρκυρα από τη στιγμή που είχα συμβόλαιο. Πάντως το ενδιαφέρον  της ΑΕΛ για μένα ήταν όχι απλά τιμητικό αλλά με κάνει να νιώθω πραγματικό παιδί της. Δεν ξεχνιούνται εύκολα τα τέσσερα χρόνια που έπαιξα στην ομάδα με εξήντα συμμετοχές».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όταν αντίκρισε στον διάδρομο των αποδυτηρίων μια φωτογραφία από την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2007 τόνισε: «Ήμουν και εγώ εκεί, αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται».