Βαθμολογία

Οι τραυματιοφορείς εξέθεσαν την ΕΠΟ!

Ένα έγγραφο το οποίο εκθέτει την ΕΠΟ αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» στο ΣΚΑΪ και το οποίο αφορά στο συμβάν του αγώνα ΑΕΛ - Εργοτέλης και την... επεισοδιακή μεταφορά του Λεονάρντο Κούτρη από τους δύο τραυματιοφορείς. Όπως είναι γνωστό, στους Σπύρο Θεοχαρίδη, Δημήτρη Καρακώστα ασκήθηκε δίωξη και οι «βυσσινί» απολογήθηκαν, αλλά ο αθλητικός δικαστής κήρυξε εαυτό αναρμόδιο να αποφασίσει και παρέπεμψε την υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ωστόσο, η ΕΠΟ φρόντισε να αλλάξει τον κανονισμό... μετά το ματς! Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου (το ματς διεξήχθη 17/10) η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε ότι: «Οι αναγραφόμενοι στο φύλλο αγώνα ή δηλωμένοι επίσημα από τη γηπεδούχο ομάδα ως τραυματιοφορείς θα είναι υποχρεωτικά πιστοποιημένοι σχετικά με την ικανότητά τους να ανταποκριθούν στα καθήκοντα της θέσης τους».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι βάσει του κανονισμού που... δεν είχε προβλεφθεί, η ΑΕΛ, αλλά και καμία άλλη ΠΑΕ δεν ήταν υποχρεωμένοι να δηλώνουν στους αγώνες πιστοποιημένους τραυματιοφορείς!