Βαθμολογία

Μαραντάς: «Είμαστε πιο ώριμοι»

Μεγάλη νίκη που θα τονώσει και την ψυχολογία του πήρε ο Παναιγιάλειος το απόγευμα της Δευτέρας (7/12) περνώντας από την έδρα της Παναχαϊκής με 1-0.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μαραντάς δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως έτσι είχε σχεδιάσει το ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν ντέρμπι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπουρλάκη. Είχαμε πει ότι τέτοια ματς κρίνονται στο γκολ, ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις και κλείσαμε τους χώρους στο δεύτερο ημίχρονο. Κρίνω το αποτέλεσμα δίκαιο.

Το γκολ δεν ήρθε απρόσμενα. Έτσι σχεδιάσαμε το παιχνίδι. Δεν θα λέγαμε όχι και στον ένα πόντο, αλλά είναι πολύ καλύτερο για την ψυχολογία μας το τρίποντο, γιατί προερχόμασταν από εντός έδρας ήττα. Ήταν ένα άτυχο ματς με την Καλλιθέα και δεν θέλω να επαναληφθεί. Πλέον είμαστε πιο ώριμοι. Οι βαθμοί αυτοί μας βοηθούν για τη συνέχεια. Είμαστε ακόμα χαμηλά. Έχουμε βάλει έναν στόχο με τους ποδοσφαιριστές για το τέλος του πρώτου γύρου. Κάναμε απλά ένα βήμα».

Για το στοιχείο που του άρεσε: «Ότι ήμασταν πολύ δεμένοι σε όλες τις γραμμές. Όλοι μαζί κάναμε άμυνα και όλοι επίθεση. Να το κρατήσουμε αυτό».