Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Δημητρίου

Όρθιος στάθηκε στα Χανιά ο Πανσερραϊκός, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον ΑΟΧ. Ο Παύλος Δημητρίου ήταν φυσικά ευχαριστημένος από τον βαθμό, ειδικά και μετά την αποβολή που ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές του να «κλειστούν» για να διατηρήσουν έστω την ισοπαλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήρθαμε στα Χανιά για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Ξέραμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν καλό και δύσκολο αντίπαλο. Μπήκαμε με αυτά τα σκεπτικά στο ματς. Ξεκινήσαμε δυνατά και ο τερματοφύλακας των Χανίων έκανε δύο καλές αποκρούσεις. Από το 12' και μετά πήρε την πρωτοβουλία ο ΑΟΧ, λειτούργησε καλά. Εμείς περάσαμε σε δεύτερο ρόλο. Ο ΑΟΧ κέρδιζε χώρο και έβαλε και γκολ. Αυτό μέχρι το 35'. Η ομάδα μου από εκεί και μετά ισορρόπησε και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Στο β' ημίχρονο η εξέλιξη ήταν καλή για εμάς. Βάλαμε γρήγορα γκολ και είχαμε καλή εικόνα στο γήπεδο, σε σύγκριση με το πρώτο μέρος. Μετά την αποβολή άλλαξαν τα δεδομένα και κοιτούσαμε πώς θα κλείσουμε χώρους στον αντίπαλο για να φύγουμε έστω με τον βαθμό από την Κρήτη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον ΑΟΧ για την φιλοξενία».