Βαθμολογία

Λυρώνης: «Τα κεφάλια κάτω και δουλειά»

Αν και αγωνίζονταν για σημαντικό διάστημα και με παίκτη παραπάνω, τα Χανιά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκού, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1.

Ο Γιώργος Λυρώνης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, εξηγώντας ότι το γκολ των «λιονταριών» αποσυντόνισε τους παίκτες του και πλέον τονίζοντας ότι θα πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει, ώστε να πάρει αυτό που πρέπει στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και ήμασταν καλύτεροι. Εκτός του γκολ είχαμε μία, δύο ακόμα ευκαιρίες για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που σημείωσε ο Πανσερραϊκός μας αποσυντόνισε.

Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε. Τελείωσε αυτό το ματς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι στο επόμενο να πάρουμε αυτό που πρέπει. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα».