Βαθμολογία

Περνά στην αντεπίθεση η ΑΣΑ

Αποφασισμένη να μην αφήσει να περάσει έτσι η διαιτησία που θεωρεί ότι την αδίκησε στο ματς με τη Λαμία είναι η ΑΣΑ. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας, η διοίκηση της ομάδας της Καρδίτσας εξέδωσε αργότερα και νέα, στην οποία αναφέρει ότι θα στείλει το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις στον Σταύρο Κοντονή, αλλά και στην ΚΕΔ.

Όπως τονίζουν, «η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η ανοχή τελείωσε», ενώ προαναγγέλλει διοικητικό συμβούλιο που θα καθορίσει τη μετέπειτα στάση της ομάδας.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Αναγέννησης καταγγέλει προς όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και την κοινή γνώμη την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία του κ. Γιαννουλάκη στον αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία.

Επίσης, γνωστοποιεί στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι άμεσα θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

Θα αποστείλει το βίντεο του αγώνα με τις τραγικές για το ποδόσφαιρο αποφάσεις του διαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) στην football league, στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή και σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας.

Το βράδυ της θα πραγματοποιηθεί κοινό διοικητικό συμβούλιο των μελών της ΠΑΕ και του ΑΣ Αναγέννηση για να καθοριστεί η μετέπειτα στάση της ομάδας μετά απο όλα αυτά απίθανα που συμβαίνουν εις βάρος της.

Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για το τι θ' αποφασιστεί. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η ανοχή τελείωσε.... Ηρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για ό,τι συμβαίνει και στην περιοχή και εκτός αυτής εις βάρος της ομάδας μας».