Βαθμολογία

Παρελθόν ο Γκόγκιτς!

Στη λύση της συνεργασίας του με τον Σίνισα Γκόγκιτς προχώρησε τη Δευτέρα (07/12) ο Αχαρναϊκός. Προηγήθηκε η ήττα (2-1) από τον ΑΟ Τρίκαλα, με τη διοίκηση να τονίζει ότι έπρεπε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή έπειτα από τα ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση:

«Μετά τα ατυχή αποτελέσματα που έφερε η ομάδα μας στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Football League η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και στο εξής».

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, ο Τίμος Καβακάς είναι το φαβορί για να διαδεχτεί τον Σερβοκύπριο προπονητή, ενώ στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο Γκόγκιτς ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν στον πάγκο της ομάδας του Μενιδίου. Καθοδήγησε τον Αχαρναϊκό σε 11 ματς πρωταθλήματος (2-5-4) και σε τέσσερα Κυπέλλου (2-1-1).