Βαθμολογία

Παρασκευαΐδης: «Είμαστε οι καλύτεροι»

Ως την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League χαρακτήρισε την Κέρκυρα ο Γιώργος Παρασκευαΐδης. Ο κεντρικός αμυντικός των Φαιάκων μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 και χαρακτήρισε παράλληλα υπερβολικά τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων. Αναλυτικά ο Παρασκευαΐδης δήλωσε:

«Ήμασταν διαβασμένοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά, είχαμε την κατοχή, κάναμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε η σκοπιμότητα, διότι έχουμε χάσει έδαφος στη βαθμολογία, και θέλαμε να διαφυλάξουμε το σκορ, με οποιονδήποτε τρόπο. Το πετύχαμε.

Θεωρώ τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων υπερβολικά. Με το νέο προπονητή προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα τακτικά. Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του, προσπαθούμε να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και το καλό για εμάς είναι ότι είχαμε το χρόνο για να δουλέψουμε και μας βγήκαν αυτά τα πράγματα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ήταν επιπλέον κίνητρο το αήττητο της Λάρισας. Από εδώ και πέρα οφείλουμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας».