Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δεν λυγίζουμε σε τίποτα και προχωράμε»

Χωρίς βαθμούς έφυγε η Αναγέννηση Καρδίτσας από την αναμέτρηση με τη Λαμία, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να εμφανίζεται πεισμωμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών ανέφερε ότι οι παίκτες του έκλαιγαν στα αποδυτήρια, για να τονίσει ότι αυτό αποτελεί κίνητρο για την ομάδα του να δείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν λυγίζουμε, δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μας δίνει μεγάλο κίνητρο να μπαίνω μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και να βλέπω τους παίκτες μου να κλαίνε.

Αυτό σαν νέος προπονητής, σαν νέο άτομο που θέλει να προσφέρει στο χώρο μου δίνει μεγάλη δύναμη και θέληση για τη συνέχεια. Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Δεν στέκομαι όμως στο αποτέλεσμα. Δεν λυγίζουμε σε τίποτα και προχωράμε. Ό,τι γίνεται σε βάρος της ομάδας, μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Θέλω να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια στα παλικάρια μου γιατί σήμερα ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού καθ' όλη τη διάρκεια και από κει και πέρα από σήμερα το μυαλό μας είναι να ηρεμήσουν τα παιδιά και από αύριο να ετοιμαστούμε για το εντός έδρας με τη Λάρισα.

Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα και συγχαρητήρια και στη Λαμία για τη σημερινή της νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Θεοδοσιάδης.