Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Δεν μπήκαμε καθόλου καλά...»

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου γνώρισε την Κυριακή (6/12) ο Κισσαμικός, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου στο κακό ξεκίνημα των παικτών του, που έφερε και το γκολ των φιλοξενούμενων.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Κρητικών κάλεσε τους πoδοσφαιριστές του να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, τονίζοντας ότι το τρίποντο είναι επιτακτικό.

Αναλυτικά, ο Μπαξεβάνος δήλωσε: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε να το κερδίσουμε στην έδρα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή και τέτοιο ματς αν το κερδίζαμε θα μπορούσε να μας δώσει μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια. Δεν τα καταφέραμε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Στα πρώτα 20-25 λεπτά μπήκαμε πάλι νωθρά. Στα τελευταία ματς το έχουμε αυτό το πρόβλημα. Από κει και πέρα, προσπάθησαν τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου διαχειρίστηκε καλά το ματς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάθισε πίσω και με τις αντεπιθέσεις είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι πως ακόμη και σε τέτοια κατάσταση, πίσω στο σκορ, με έναν αντίπαλο που προσπαθεί να κάνει καθυστερήσεις και με έναν διαιτητή που μας εκνεύρισε, εμείς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και αγωνιστική πειθαρχία, αν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Είμαστε μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Θέλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και να το πάρουμε οπωσδήποτε. Καλή συνέχεια στον κόουτς (σ.σ. Σούλης Παπαδόπουλος) και την ομάδα του».