Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Δεν κάναμε καθυστερήσεις»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αρνήθηκε ότι η Κέρκυρα έκανε καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ. Όπως δήλωσε ο τεχνικός των Φαιάκων μετά τη νίκη (1-0) στο AEL FC Arena:

«Μία σπουδαία νίκη για εμάς στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα που είναι δίκαια εκεί με ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και σίγουρα αδικείται παίζοντας στην Football League.

Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο τέταρτο και ευτυχήσαμε να μην δεχθούμε κάποιο γκολ. Από εκεί και μετά ισορροπήσαμε όμως και κάναμε ευκαιρίες καταφέρνοντας, μάλιστα, να πετύχαμε και το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο καλύψαμε τους χώρους και αμυνθήκαμε σωστά. Ξέραμε πως όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΛ θα μας πίεζε παραπάνω.

Στο τέλος όμως πήραμε μία σπουδαία νίκη που μας βοηθά και στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και στο βαθμολογικό και δώσαμε μία σπουδαία μάχη με την ΑΕΛ που δίκαια θα πρέπει να είναι στην παραπάνω κατηγορία».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Δεν νομίζω πως κάναμε καθυστερήσεις. Έκανα τρεις αναγκαστικές αλλαγές για όποιον θέλει να πει κάτι. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε κλωτσιές και να μένουμε συνέχεια όρθιοι».

O Tάσος Βενέτης ανέφερε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μία ομάδα που δεν ανήκει να παίζει σε αυτή την κατηγορία, αλλά στη Super League. Δεν ξεκινήσαμε καλά γνωρίζοντας πως θα παίξουμε με μια ομάδα που θα έβγαζε πολύ πάθος, από εκεί και πέρα όμως ισορροπήσαμε και τα πήγαμε καλά, πετυχαίνοντας και το τέρμα. Στο δεύτερο καλύψαμε τους χώρους και προσπαθήσαμε να αντέξουμε στην πίεση, ενώ επιθετικά είχαμε και δύο ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ και του χρόνου εύχομαι να βρεθούμε και οι δύο στην παραπάνω κατηγορία».