Βαθμολογία

Το έριξε από την κορυφή

Τα Βούναινα φιλοξένησαν και κέρδισαν τον Κίσσαβο Συκουρίου με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή την ήττα πέρασαν δεύτεροι με 26 βαθμούς. Το 1-0 θα γίνει με το εύστοχο πέναλτι του Τσαπράζη Στ. Στο 10ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Κουκουτσέλος, Πικούλης και Τασιός.

Στην επανάληψη θα γίνει το 2-0.Συγκεκριμένα στο 57’ ο Χριστοδούλου θα σκοράρει μετά την πάσα του Μελτζανίδη και το 3-0 θα γίνει στο 75’ από τον Χατζιλιάδη Σ.

Ο ίδιος είχε δοκάρι στο 87’ σε «κεραυνό» που εξαπέλυσε. Το Συκούριο θα μειώσει σε 3-1 με τον Κατσά στο 85’ και το τελικό 3-2 θα γίνει στο 90’ από τον Κουκουτσέλο μετά από πάσα του Κόκκινου.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Χατζιλιάδης Γ., Ακρίβος, Φαρμάκας, Τσαπράζης, Μελτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς (85’ Μουτσάνας), Τσαπ΄ραζης Κ. (79’ Μαρβατάι), Αγγλόπουλος (82’ Χατζιλιάδης Κ.), Χατζηλιάδης Σ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αλμυρούλης, Γκανάτσος, Γουριώτης (46’ Ανδρώνης), Αγγέλης, Κάτσας, Κυριάκος, Τασιός (80’ Βλαχογιάννος), Κόκκινος, Πκούλης (60’ Ζαϊρές), Κουκουτσέλος.

Διαιτητής: Αγγελούλης. Βοηθοί: Αναστασίου, Καραμπούλας.

Βασίλης Παπαχατζής