Βαθμολογία

Εφτάστερη Δόξα

Η Δόξα Αργυροπουλίου συνέτριψε τον Απόλλων Βρυσιών στην έδρα του με 0-7. Με πρωταγωνιστή τον Τσούτσα Αλέξη που σκόραρε 4 γκολ και είχε και δοκάρι!

Τον χορό των γκολ τον άνοιξε ο Τσούτσας Αλ. με κοντινό πλασέ στο 12’ για να έρθει στο 20’ το 0-2 από τον Πίγκα. Στο 30’ ο Χαρισούλης Γ. με έναν «κεραυνό» θα κάνει το 0-3 και το 0-4 που ήταν σκορ ημιχρόνου θα γίνει από τον Τσούτσα στο 40’.

Στην επανάληψη δεν σταμάτησαν. Στον 55’ πάλι ο Τσούτσας Αλ. Θα κάνει το 0-5 . Ο αρχηγός Μπαχτσιβάνος Σ-Χ θα κάνει το 0-6 στο 62’ και το τελικό 0-7 θα έρθει στο 75’ από τον Τσούτσα Αλ. Μάλιστα είχαν και 3 δοκάρια με τους Τσούτσα Α.λ, Γογάκο και Μπίγκα.

Να σημειώσουμε ότι από το 46’ οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με δέκα λόγο τραυματισμού του Βαΐτση και δεν είχαν αλλαγές.

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Κουλιάρας (46’ λ.τ Παπάς), Κρήτης, Θεοφάνης, Γαϊτανίδης, Μπουρίκος, Καρατάκης, Αγγελάκης, Ταξιάρης, Γιαχνής, Ζητούνης, Βαΐτσης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Σ-Α. (55’ Χαρισούλης Σ.), Μπαχτσιβάνος Σ-Χ., Καρράς, Διμέστιχος, Μεσημέρης (46’ Τσούτσας Β.), Πέρπερας, Χατζής, Χαρισούλης Γ., Πίγκας (46΄Ριζούλης), Τσούτσας Αλ., Γογάκος.

Διαιτητής: Διαμαντής. Βοηθοί: Γκαρέλης, Ντελέζος Θ.

Βασίλης Παπαχατζής