Βαθμολογία

«Ματσάρα» στο Χειμάδι

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου φιλοξένησε τον Αστέρα Τυρνάβου σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ αλλά χωρίς νικητή (3-3). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και σκόραραν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Τσακίρη Κ. Να δέχεται την πάσα από τον Γαλάνη και να κάνει το 0-1.

Στο 25’ θα μείνουν με δέκα αφού αποβλήθηκε ο Πάσιος Αντ. αλλά δεν τους πτόησε. Στο 32’ ο Γκαραγκούνης Λ. Με ατομική ενέργεια θα κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 μόλις δύο λεπτά μετά με τον Σούμα.

Στην επανάληψη θα γίνει το 1-3 από τον Γαλάνη αλλά η απάντηση ξαναήρθε για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Σερδαλή. Το τελικό 3-3 θα γίνει στο 80’ απο τον Λίταινα με σουτ. Μάλιστα είχαν και 3 δοκάρια δύο με τον Νούσιο Γ-Β και ένα με τον Σερδάλη.

Να αναφέρουμε ότι εν’ώρα παιχνιδιού ο Γαλάνης έγινε πατέρας! Παίκτες, προπονητής και πρόεδρος του εύχονται τα καλύτερα!

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Κρίβιτς, Τόπης Π., Παλικάρης, Νούσιος Γ-Α., Θεοχαρήσης (70’ Ζησόπουλος), Τόπης Σ. (60’ Νούσιος Γ.-Β.), Γκοργκόλης, Καραντώνης Γ., Σούμας, Δαλαμπύρας (65’ Σερδαλής), Λίταινας.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χαρ., Πάσιος Αντ., Γκαραγκούνης Βαλ., Καρατζούνης, Λάζος (60’ Πάσιος Β.), Τσακίρης Κ., Μπαντής, Καρακώστας (55’ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Λ. (70’ Γκαραγκούνης Σπ.), Γαλάνης.

Διαιτητής: Κυρίτσης. Βοηθοί: Παραφέστας, Γκόγκος.

Βασίλης Παπαχατζής