Βαθμολογία

Νίκες και για τις δύο ομάδες του τμήματος Βόλεϊ της ΑΕΛ

Νίκες πέτυχαν τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ στα πλαίσια της Β' Εθνικής και του περιφερειακού πρωταθλήματος  αντίστοιχα.

Την αρχή έκαναν οι γυναίκες της ΑΕΛ, που επικράτησαν εύκολα με 3-0 στο κλειστό του Αλκαζάρ ενάντια στον Α.Σ. Φαρσάλων το απόγευμα του 
Σαββάτου, συνεχίζοντας αήττητες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Οι αθλήτριες της ΑΕΛ δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους από την αρχή του αγώνα, και έτσι έκαναν το 3 στα 3 οδηγώντας τη κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-15, 25-22, 25-17.

ΑΕΛ (Λιλής Γ.): Βελεσιώτη, Βαλάη, Καραδήμου,ν Κοντογιάννη, Ρούντου, Κατσαρού, Παπαδημητρίου, Μπρούτσου, Ξηρομερίτη, Καμπουρογιάννη, Ανδρεάδη, Στανίση.

Μεγάλη νίκη, με ανατροπή, πέτυχε και η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ το Σάββατο μέσα στο Βόλο ενάντια στην Αργώ. Η ομάδα της ΑΕΛ αν και 
βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και με αντεπίθεση διαρκείας να οδηγήσει το παιχνίδι στο tie break, όπου και επικράτησε με 12-15.

Τα σετ: 23-25, 19-25, 25-21, 25-19, 15-12.

ΑΕΛ (Σαμιώτης Αρ.): Τσιώλης, Μπαλασάς, Ρούστας, Ξηρομερίτης, Παπαχρήστος, Κατσιγιάννης, Δημόπουλος, Τσούφης, Αρχοντής, Μακρής.