Βαθμολογία

«Σεβασμό στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά μέχρι εκεί»

Τον Απόλλωνα Σμύρνης θα υποδεχθεί τη Δευτέρα (7/12) ο Αγροτικός Αστέρας και στις τάξεις των «σταχυοφόρων» επικρατεί αισιοδοξία για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Την Παρασκευή (4/12), λοιπόν, ο Στέφανος Καπίας μίλησε για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», τονίζοντας ότι υπάρχει σεβασμός για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αλλά και πίστη για τη νίκη.

«Είναι δύσκολο ματς, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό, αλλά αν δεν αδικήσουμε τον εαυτό μας θα έχουμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι μία ομάδα που αξίζει σεβασμό, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς με μία καλή εμφάνιση και την υποστήριξη του κόσμου μας μπορούμε να πετύχουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Καπίας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την αλλαγή προπονητή: «Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε συνηθισμένοι στις αλλαγές της τύχης, των προσώπων και των αποτελεσμάτων. Το σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις νέες συνθήκες και να αντλούμε ό,τι θετικότερο μας προσφέρουν. Έτσι και τώρα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ευεργετικά το αποτέλεσμα στην Κρήτη και την παρουσία ενός προπονητή που θέλει να εφαρμόσει τη δική του φιλοσοφία».

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Δεν μας αιφνιδίασε η νίκη επί του Εργοτέλη. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα. Μελετώντας κανείς τις προηγούμενες εμφανίσεις μας, θα διαπιστώσει ότι χάσαμε βαθμούς στις λεπτομέρειες. Γενικότερα, αισθανόμαστε ότι η βαθμολογική μας θέση δεν συνάδει με την απόδοσή μας μέχρι στιγμής και ίσως αυτό το συναίσθημα παρήγαγε την αντίδραση που βγάλαμε στην Κρήτη. Απαιτείται από εμάς τώρα διάρκεια και περισσότερη συγκέντρωση».

Για τον Γκόραν Στεφάνοβιτς: «Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή με παραστάσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι επικοινωνιακός χαρακτήρας και προσπαθεί να μεταδώσει άμεσα θετική ενέργεια στην ομάδα και να εμπνεύσει εμπιστοσύνη».